AKTIVITI BULAN INI

Khamis, 10 Mac 2011

KATA ALU-ALUAN GURU BESAR

Assalamualaikum...

Syukur ke hadrat Allah Yang Maha Berkuasa dan Maha Pemberi Rahmat. Segala Puji UntukNya Tuhan sekalian alam. Selawat dan Salam untuk Rasul Junjungan kita Muhammad S.A.W

Saya memanjatkan kesyukuran di atas penghasilan laman blog SK Kampong Chamek ini. Menyedari akan perkembangan dan kemajuan teknologi maklumat yang semakin maju dan pantas berkembang, pihak sekolah mengambil keputusan untuk menghasilkan laman blog ini agar jurang teknologi dalam sekolah sentiasa tidak ketinggalan bagi menjamin pemodenan pendidikan sentiasa dipegang. Laman blog ini juga bertujuan menyalurkan maklumat dan informasi sekolah yang terkini dan aktiviti yang telah dilaksanakan oleh sekolah.

Disamping itu juga, laman blog ini juga membuka pintu kepada semua pihak, samada PIBG, ibubapa penjaga, PPD, JPN mahupun KPM untuk memberikan sebarang maklumbalas kepada pihak sekolah. Pihak sekolah amat berbesar hati untuk memberi perhatian ke atas segala maklumbalas yang dihantar.

Akhir kata, saya berharap laman blog ini akan menjadi satu titik tolak kearah perkembangan positif dunia ICT di SK Kampong Chamek.

Sekian, terima kasih

"MUTIARA PENDALAMAN"

HANIZAH BT ALI
gbskkmck@gmail.com




0 maklumbalas:

PORTAL EDUWEBTV

PORTAL SSQS

PORTAL KAJIAN TINDAKAN JPN JOHOR

PORTAL E-NILAM

LAMAN LATIH TUBI UPSR

LAMAN LATIH TUBI UPSR
Sila klik banner untuk mendaftar

PORTAL PKG PALOH

SK KAMPONG CHAMEK © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates